POSETA KOMPANIJI NELT

Za polaznike četvrte generacije Nelt edukativnog programa organizovana je poseta kompaniji Nelt u Dobanovcima.

Predstavnici kompanije Nelt su i ovog proleća ugostili mlade polaznike NEP4 i za njih pripremili informativne i edukativne prezentacije, uz obilazak kompanijskog centralnog distributivno-logističkog centra u Dobanovcima.
Dobrodošlicu je poželeo Marko Milanković, menadžer korporativnih komunukacija Nelt Grupe, prezentacijom poslovanja, uz poseban osvrt na viziju i kompanijske vrednosti. U skladu sa interesovanjima grupe, organizovane su dve tematske prezentacije, od kojih se jedna odnosila na komunikacijske aktivnosti Grupe, sa akcentom na zvanične digitalne kanale, a druga na Neltove aktivnosti u cilju očuvanja životne sredine, kako u domenu reciklaže, tako i u domenu kontrolisane emisije gasova. Pre obilaska skladišta i intermodalnog terminala, organizovana je simulacija razgovora za posao. Tom prilikom su učesnici iz prve ruke dobili korisne savete i uvid u to kako treba da izgleda uspešan intervju.

Tradicionalna poseta kompaniji Nelt održana je 10. maja kao vid upoznavanja studenata sa Nelt Grupom i poslovanjem ovog internacionalnog poslovnog sistema.

Kompanija NELT organizuje četvrti ciklus NELT edukativnog programa namenjenog studentima, u saradnji sa Novom Iskrom i Galerijom 12 HUB. U okviru četvrtog ciklusa NEP-a, 27 odabranih studenata imaće priliku da razvijaju praktične veštine iz domena kreativnosti i preduzetništva, kao i da prošire svoje vidike u pogledu kritičkog mišljenja, timskog rada i razvoja projekata, polaznici će proći kroz jedinstveno iskustvo saradnje i saznanja, koje se ove godine odvija pod sloganom DRUGA STRANA ZNANJA!

Predavači:

 • Marko MIlanković

  Menadžer komunikacija Nelt Grupe

  Bivši direktor marketinga Državne lutrije Srbije i marketing & PR direktor MTV, sa preko 20 godina iskustva u domenu komunikacija, marketinga i medija. Marko je u kompaniji više od šest godina i član je Evropske asocijacije komunikacijskih direktora.  …

 • Nada Stamatović

  Korporativne komunikacije Nelt Grupe

  Dve decenije iskustva u marketingu, PR-u i komunikacijama, u medijima, agencijama i korporativnom sektoru.…

 • Milica Pavlović

  Digitalne komunikacije Nelt Grupe

  Pet godina iskustva u digitalnim i internim komunikacijama. Dilomirala na Fakultetu političkih nauka. Milica voli pse, portugalski jezik, koncerte i pisanu reč. Osnovne i master studije je pohađala na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Od studentskih dana do danas, profesionalno se razvija u oblasti komunikacija i medija. Nakon stručne specijalizacije u Kini, svoje interesovanje usmerava na digitalni marketing i upravljanje društvenim mrežama.…